Dark abstract polygonal background

Idag känns det som om jag bara vill ge upp, och som att det skulle befria mänskligheten från en stor belastning. Kanske beror det på att jag inte har sovit de senaste nätterna, då min man har råkat utlösa trygghetslarmet flera gånger. Men jag tror faktiskt inte att jag kommer att klara av det här.

6 kommentarer

 1. Att det blir för mycket har säkert med sömnen att göra. Om man är stabil och hamnar i en period med sämre sömn så påverkar det ju mycket. Man hamnar ju i depressioner som enbart beror på dålig sömn under en lång period. Du mår ju grundligt nu dålig sömn på det är ju verkligen ingen höjdare. Håll ut ! Och se vad hjälpen du får i slutet av månaden kan ge dig! Men! tror att du måste få nån form av avlastning i form av korttidsboende i perioder för att du ska kunna sova och återhämta dig! Kram

  Gillad av 1 person

  1. Hej Anki! Jag känner verkligen att du har helt rätt! På något sätt måste jag få sova, vila och också göra någonting som jag tycker är roligt. Detta är nu ohållbart. Jag ska göra mitt bästa för att hålla ut. Om jag inte hade haft min syster och er här, så hade jag gett upp igår. Mitt liv är förfärligt som det är just nu. Stort TACK för dina uppmuntrande ord, och för din kommentar! Kram

   Gilla

 2. Ge inte upp. Hur jävligt och mörkt det än är nu så vet du inte hur ditt liv kommer se ut fram över. Jag skulle iaf bli jätte ledsen om jag inte fick läsa mer inlägg i din blogg och inte få mail ifrån dig.

  Som svar på dina kommentarer så äter mina katter Pussi blötmat, de delar på en påse om dagen, på söndagar eller nån special dag får de sheeba. Sen har de fri tillgång till två skålar med Friskies torrfoder. Så ingen dyr specialmat till mina utan jag handlar det jag kan köpa på affären då jag inte har bil eller pengar till att handla på djuraffären.
  Appen jag har som håller koll på min aktivitet och antal steg heter Fitness, sen använder jag Runkeeper då jag går ut och går.

  Jag tycker inte att du ska tycka att jag är så duktig som orkar med och städa och ta promenader. Jag har en helt annan livssituation än dig. Jag lever ensam och gör saker när jag orkar. Jag får sova på nätterna. Jag tycker att du gör det så grymt bra utifrån din situation.

  Maila mig om du orkar, du verkar ha det riktigt kämpigt just nu och du gör det bra. Som sagt ge inte upp.

  Stoooor kram till dig idag då det är kramens dag ❤

  Gillad av 1 person

  1. Hej Maria!

   Tack snälla du för dina uppmuntrande ord. Om jag inte hade haft min syster och er här så hade jag gett upp igår. Jag mår verkligen förfärligt! Jag tror att jag måste få sova ibland, och kanske måste då min man vara på ett korttidsboende. Jag ska ju ha ett möte om detta. Så glad jag blir för att du tycker att jag är duktig!! När jag blir såhär deprimerad känner jag mig helt värdelös. Jag blir också så glad för det här med bloggen och mailen. Jag skriver till dig! Stort TACK för att du läser och för din kommentar. Stoooor kram tillbaka

   Gilla

 3. Vad skönt att du mår lite bättre idag ändå 🙂

  Ja Mio är toppen. En gång hade en skruv gått sönder till en möbel jag köpt där och då gick jag dit och fick en ny, behövde jag inte ens betala för. 🙂

  Ja är det nåt recept du vill ha så säg bara till på mailen så skickar jag.

  Vad bra att du inte gav upp och att du har din syster också som finns för dig. Du är inte ensam.

  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Hej!
   Nu stiger MIO ännu mer i min aktning! Vilket fint bemötande!
   Så snällt med recepten! Så fort jag blir lite piggare ska jag börja att laga lite mat (det är alltid min man som har gjort det tidigare, så jag får helt enkelt börja från grunden).
   Tack snälla för din stöttning! Kram ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s