I förrgår fick jag reda på att min läkare på vårdcentralen ska sluta. Jag har gått hos henne under väldigt många år, och hon har tagit hand om både mina somatiska och psykiska besvär. Jag ska gå dit på ett sista besök för att få nya recept, innan hon går i pension. Egentligen skulle jag då också göra en hälsokoll, men det klarar jag inte just nu. 

I förrgår vaknade jag upp med feber, halsont och hosta och är sämre idag. I eftermiddag åker min man iväg.

Min terapeut har sagt att jag just nu är ytterst sårbar på flera sätt. Idag förstår jag på djupet vad hon vad hon menar med det. Människor runt omkring försvinner på grund av livets gång, och kanske beror faktumet att allt händer samtidigt på att jag är som jag är. Det måste finnas en bakomliggande orsak till att allting händer samtidigt på det är på det här sättet. Jag ligger i min säng och vänder ut och in på mitt liv, och jag förstår inte sambanden mellan orsak och verkan. 

Svaren på era fina kommentarer kommer så fort som jag blir lite bättre. Tack för att ni finns här för mig! 

4 kommentarer

 1. Trist om det är en läkare du gillat. Du verkar va som jag att det inte är enkelt att lita på människor. Med tanke på det du berättat om din uppväxt som är det ju enkelt att förstå vad det beror på för dig.
  Krya på dig, kram

  Gillad av 1 person

  1. Hej Anki!

   Ja, det är verkligen en läkare som jag har tyckt mycket om. Bättre går inte att få.
   Jag har verkligen svårt att lita på människor. Det tar vanligtvis väldigt många år, så varje sådan person som man mister är en mycket stor förlust.
   Tack för din förståelse och din fina stöttning!! Kramar

   Gilla

  1. Tack Maria!
   Ja, vi får hoppas att nästa läkare också blir bra. Det är så lätt att ta ut det värsta i förskott! Och jag får anstränga mig för att inte göra det nu. Hoppas att du också mår bättre!! Kramar

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s