Fotolia_103640811_Subscription_Monthly_M.jpg

Idag är jag väldigt trött. Jag tror att jag spände mig inför mötet igår, och min man väckte mig dessutom mycket tidigt i morse. Han var på väg ut, men kunde inte komma förbi den låsta grinden ovanför trappan. Tack och lov för att vi har den!! 

Nu står disken i drivor och tvättkorgen har för länge sedan svämmat över av min tvätt. Jag måste reda ut från vilket konto min mans skatt ska betalas, och jag ska för första gången i mitt liv göra en momsdeklaration. Det är viktigt att jag inte tänker för långt fram i mitt liv, för då kommer jag att bli tokig. 

Just nu har jag ångest för att jag har ätit för mycket ostbågar. Dessutom har jag dåligt samvete för att jag önskar att jag kunde få tillbaka det liv som jag en gång hade. Det är svårt att mista sin frihet, oavsett hur mycket man än älskar den människa som man ger upp den för. Jag funderar också på om jag verkligen till fullo har tagit tillvara på mitt liv. 

Är det nu bara elände som finns kvar att uppleva för mig?

2 kommentarer

 1. Jag känner så väl igen dom tankarna ❤ om att det bara är elände kvar. Nu har inte jag samma typ av elände som dig. Men tankesättet finns där. Det är svårt att se ljust på framtiden då står med skit upp till halsen och dypölen är stor.
  När man har det så så kanske man kan se de små bra sakerna och tänka på det man kan och om du och din man har nån bra stund tillsammans ibland. Kanske du kunde ha en liten dagbok och skriva ner när det hänt nåt bra och titta i den då de känns svårt.
  Jag vet att det är svårt ❤ och det är skit att det är skit.

  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Hej Maria! Stort tack för dina kloka ord och för din stöttning! Vilken superbra idé med en dagbok där man skriver ner bra saker. Det är ju jättebra att titta i den när man känner sig eländig för att då påminnas om det som ändå har varit positivt. Och detta med att fokusera på små händelser passar ju verkligen också för mig just nu. Jag ska leta fram en skrivbok och börja med det på en gång.

   Jag blev så väldigt glad för din kommentar. Tack snälla! Stor kram ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s