Engel im Licht mit Schneesternen

Idag har min terapeut varit här, och mötet blev verkligen mycket bra. Jag ska få fler tider, telefonstöd och vi ska också tillsammans träffa min mans biståndshandläggare samt företrädare för psykiatrin, för att se till att jag får ytterligare hjälp. Dessutom hjälpte terapeuten mig med att få ut julgranen, dammsuga bort en del barr och tömma brevlådan. Det går inte i ord att beskriva hur oändligt tacksam jag är just nu. Det finns verkligen änglar inom psykiatrin, och ibland dyker de upp när man som bäst behöver dem!

7 kommentarer

 1. Vad bra att du har fått en sådan kontakt som vill jobba för att du ska må bättre och kan hjälpa dig med det du behöver. Du har helt rätt, det finns änglar inom psykvården. Jag är glad att en av dom har hittat dig.

  Vad skönt också att du fick hjälp med att få ut granen. Ett projekt som kan kännas stort när man inte mår bra.

  Sv på din kommentar så jo då jag är väl utredd ang hjärtat. Jag har gjort sånt långtids ekg, sådan dosa som du skrev om, jag har också gjort ultraljud på hjärtat. Och de kan som tur va inte hitta något mekaniskt fel på hjärtat, men jag har problem med de elektriska impulserna och har en diagnos som så fint heter Paroxismalt supra ventrikulär takykardi. Dvs att hjärtat går för snabbt ibland. Jag fick den diagnosen för fyra år sedan och har ätit betablockare dagligen för det, men ibland har jag fått tagit extra. Har även fått åka in några gånger på akuten för att det inte släpper med medicinen. Så det har jag iaf en orsak för.

  Men detta med febern som jag har haft i över tre år, det kan de inte hitta någon orsak till och det är jätte frustrerande.

  Jag tycker också att det är bra att jag tog mig ut idag, men jag blir som sagt väldigt ledsen av att jag inte kan få må bra utav något som är bra för mig.

  Nu har jag vilat en stund och mår iaf lite bättre. Men blir som bakis på ett konstigt vis.

  Kram till dig och tack för att du kommenterar. Blir som lite roligare att skriva då man vet att någon läser ❤

  Gillad av 1 person

  1. Tack snälla för att du gläds med mig. Det betyder mycket!

   Ja, det där med granen har verkligen bekymrat mig. Det var nästan inte ett barr kvar på den då vi var klara. Den var verkligen av mycket dålig kvalitet.

   Skönt att hjärtat är orerdentligt utrett! Men så jobbigt för dig med febern, som de inte hittar någon orsak till. Hoppas att de kommer tillrätta med det snart, så att du får må bra!!

   Tack för att du kommenterar min blogg också!! Det betyder verkligen jättemycket för mig! Kram ❤

   Gilla

  1. Hej igen Anki! Jag har försökt att söka efter om du har någon blogg, men jag har inte hittat någon. Du har stöttat mig så mycket, och jag vill så gärna göra detsamma för dig om det skulle behövas. Om du vill nå mig är det bara att höra av dig här eller på min mail (kontakt@depressedlady.com). Hoppas att allt är bra med dig och maken! Ha en fin kväll! Kram

   Gilla

  1. Hej Little sister! Tack snälla du! Ja, det var verkligen i grevens tid, för det höll verkligen på att gå mycket illa. Utan syster och de som har kommenterat bloggen hade jag inte klarat mig helt enkelt. Jag är oändligt tacksam!! Tack snälla för din kommentar och stor kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s