SEO web design concept: Silver Blog on digital background

Jag har precis skapat ett konto på Twitter, och ganska nyligen också ett på Bloglovin, och det skulle betyda jättemycket mycket för mig om just DU ville följa mig även där. Det finns länkar till dessa nätverk på på min blogg (antingen vid sidan av inläggen eller efter dessa, beroende på vilken enhet du läser ifrån). 

Det är svårt att som ny bloggare nå ut till läsare. Eftersom jag bloggar anonymt (åtminstone nu till en början) vågar jag inte dela mina inlägg bland de kontakter som jag har sedan tidigare. 

Bloggen betyder emellertid väldigt mycket för mig, eftersom jag just nu är väldigt ensam. Jag är oerhört tacksam för varje människa som läser ett av mina inlägg och för varenda kommentar som jag får. Om ni vill hjälpa mig genom att dela ett inlägg eller länka till min blogg, skulle jag också bli oändligt tacksam. 

Stort tack för att just DU läser detta! Jag önskar dig en riktigt fin dag!

6 kommentarer

 1. Kan inte hjälpa dig med att länka?! Är inte inblandad i ngt socialt media överhuvudtaget, så jag är i viss mån hemligare än du.
  Det jag kan säja om bloggen är att jag fastnade direkt.
  Har försökt att välja bloggar utifrån att de som skriver ska ha erfarenhet av psykisk ohälsa. Man är definitivt inte sin sjukdom men har förstått att de som inte har drabbats har väldigt svårt att förstå hur det kan vara. Jag kämpar för att det inte ska va underligare än fysisk sjukdom genom att vara öppen med de erfarenheter jag har av min sjukdom.
  Din blogg berör och du kan verkligen uttrycka dig i skrift. Kram

  Gillad av 1 person

  1. Hej Anki! Åh, så glad jag blir över det du skriver om bloggen! Det betyder så mycket för mig. Huvudsaken är ju att den berör, och förhoppningsvis når den ut till fler med tiden. Du slår verkligen huvudet på spiken när det gäller att de som inte har drabbats förstår hur det kan vara att lida av psykisk ohälsa. Jag hoppas att vi tillsammans ska kunna vara med och hjälpa till att ändra på det, och att vi därmed får ett bättre bemötande. Du gör verkligen någonting jättebra när du är öppen med de erfarenheter som du har!! Och de kommentarer som du har skrivit här, gör att jag förstår dig mycket väl. Stort tack för din kommentar, din stöttning och för att du är så öppen med de erfarenheter som du har! Önskar dig och maken en fin dag. Kram

   Gilla

 2. Kul att du ville läsa min blogg och tack för kommentarerna.
  Jo jag skulle på ett sätt vilja låta bli facebook, men även fast det är en del negativt att vara där så är det också ett ställe som jag har lite kontakt med omvärlden då jag sitter mycket hemma ensam. Jag vet lite vad familjen har för sig och är med i ett par roliga grupper där jag alltid får trevlig respons. Men jag har rensat den rejält ifrån folk jag inte har kontakt med eller som inte är aktiva där. Min pappa bla, som endast kunde komma med nån negativ kommentar om nåt jag skrivit där för flera månader sedan. Och min fb är ju för mig känner jag och inte för andra att veta vad jag gör.
  Hoppas att du också får en fin söndag.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Hej Maria! Jag är jättetacksam för att jag får läsa din fina blogg. Jag ska läsa flera av dina äldre inlägg, och ser fram emot att få ta del av de du kommer att skriva. Jag förstår precis hur du tänker när det gäller Facebook, och jag tycker att du har en väldigt bra strategi för hur du använder det. Mycket klokt tänkt! Stort tack för din kommentar och ha en bra dag! Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s