Jag är helt klart deprimerad just nu. Jag får inte sova om nätterna (min man väcker mig, men det kan han inte hjälpa) och jag undrar hur detta ska gå. Jag kommer inte ens upp ur sängen utan en mix av koffein, socker och nikotinspray. 

Jag orkar inte träffa någon längre, och ställer in precis allt. Idag skulle jag ha kunnat gå ut, eftersom någon från hemtjänsten skulle vara här och se efter min man. Men jag kom inte ens in i duschen. Jag gick och lade mig i sängen istället. 

Jag har slutat att bry mig om hur jag ser ut. Just nu känns det som om jag aldrig någonsin mer vill gå upp. Jag vill bara fly bort från mig själv och mitt liv genom att gå in i TV-seriernas värld. 

6 kommentarer

 1. Sök hjälp nu!!! Bara sömnstörningen i sig kan knuffa en över kanten. Sen har du även drabbats av ett stort trauma med din man. Råd som sagt att ta hand om dig nu! Har du nån som kan se till att du får en läkarintyg och stötta dig att få det gjort?! Vet av egen erfarenhet att det kan va grymt att få saker att hända på egen hand, kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack för din kloka kommentar! Du har helt rätt i att jag måste ha mer hjälp, och också att det är mycket svårt att få saker och ting att hända på egen hand. Tack och lov har jag min syster som stöttar och hjälper mig. Det viktigaste för mig just nu är att få sova, men också att via samtal få bearbeta det som händer med min man. Tyvärr har min terapeut meddelat mig att hon ska få lite andra uppgifter, och att jag därför bara får ett besök samt en telefontid per månad. Det känns alldeles för lite för mig med tanke på hur jag mår just nu. Håll tummarna för att jag kan få lite mer hjälp. Kram och god fortsättning!

   Gilla

 2. Ska definitivt hålla tummarna! En bra terapeut är värt hur mycket som helst. Förstår att det du får just nu inte räcker, 1 g/v vore nog bättre. Bra att du har ngn nära som kan stötta. Man kan behöva det har lärt mig, ensam är inte alltid starkast…kram

  Gillad av 1 person

  1. Nej, den som myntade uttrycket ensam är stark verkar i alla fall inte ha lidit av en allvarlig psykisk ohälsa.
   Jag tycker också att en gång i veckan verkar lagom. Det är viktigt att få prata av sig när man mår såhär. Tack för din kommentar och för din stöttning! Kram

   Gilla

 3. Finaste du – känn ingen press på att göra saker när hemtjänsten är där. Ibland är det just vila man behöver, vila, läsa en fånig bok, följa någon tv-serie… Gör bara det du känner att Du vill.
  Pausa, landa. Gör inget som du inte orkar.
  Kram ♥

  Gillad av 1 person

  1. Tack snälla för din fina kommentar! Dina ord stärker mig verkligen och hjälper mig att inte ha dåligt samvete. Idag har jag inte kommit ur pyjamasen och ligger bara och tittar på TV. Jag mår ändå bättre när jag vilar märker jag, och tror att jag i grunden är ganska utmattad. Stor kram till dig fina vän!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s