Christmas greeting card. Happy New Year vector illustration.

God Jul och Gott Nytt År! Jag önskar dig en riktigt fin jul fylld med det som du vill att just dina juldagar ska innehålla. Jag önskar dig också allt gott under år 2017!

Min julklapp till min man, syster och systerdotter är att jag ska fortsätta kämpa och inte ge upp, trots att jag just nu mår så dåligt. Det kommer också att vara mitt nyårslöfte.

9 kommentarer

    1. Tack snälla du för din kommentar, och också för din glädje inför mitt löfte! Dina kommentarer på denna blogg betyder väldigt mycket för mig, och bidrar till att det känns meningsfullt att skriva. Jag önskar dig en riktigt fin juletid och allt gott det kommande året! Kram

      Gilla

    1. Du har helt rätt i att det finns mycket för mig, och jag har väldigt mycket att vara tacksam för. Man behöver bli påmind om det ibland. Jag ska fortsätta kämpa! God fortsättning och stort tack för din kommentar!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s