Sad woman concept - closed eyelid closeup with a teardrop on eyelashes. A tear on eyelashes macro close-up. A tear runs down his cheek. Tinted blue.

Jag är den sämsta frun i världshistorien. Nu står den fulaste julgranen som jag någonsin har sett i vårt vardagsrum, redan barrande och med ljusslingan på sned. Jag har inte fått tag i det kornmjöl som ska användas till tulten, och heller inget kalvkött till syltan. Skinkan är inte kokad och inget julgodis är gjort. Räkningarna är inte betalda och jag har glömt att frysa in rågsikten. Tvätten ligger i högar i hela tvättstugan och huset är skräpigt. Och jag är så obeskrivligt trött!

Jag har under flera veckor varit beroende av en kombination av koffein, nikotin (spray) och socker för att överhuvudtaget fungera. Men nu hjälper inte ens det, vilket är katastrofalt. Min man har sedan i våras varit så dålig så att han inte har orkat göra någonting, och jag är nu många månader senare fortfarande ensam med precis allt. Idag slog jag till och med in mina få egna julklappar som jag själv har köpt.

Jag är så väldigt ledsen.

2 kommentarer

 1. Du va nöjd att du fick in granen den barrar, det brukar de göra allt för tidigt.
  Behöver du återskapa julen som den har varit?! Nya tider nya traditioner. Som jag brukar säga, traditioner är till för att brytas/bytas. Godis finns på affären som allt annat. Du är inte din man, vet att det är lätt för mig att säga men… När man inte har ork till det basala som tvätt och städning (som alltid är booring).
  Hur i h-vete ska du få ork till krångliga saker som matlagning från grunden. Skit i det julen kommer ändå utan kalvsylta å tult, med mat från närmaste Coop lr pizzeria.

  Julkramar Anki

  Gillad av 1 person

  1. Tack snälla för din kommentar, som ger mig styrka nu när jag verkligen behöver det!! Det där med att traditioner är till för att brytas/bytas är någonting som jag ska ha i bakhuvudet hela julen. Det blir en stor lättnad för mig att tänka så.
   Dessutom ska jag minnas dina kloka ord om att jag inte är min man. Ibland när jag inte mår riktigt bra är det så lätt för mig att bara tänka på vad andra önskar och vill, till priset av att jag glömmer bort mig själv. Och nu när jag har så lite energi kvar är nog det enda viktiga för mig att samla kraft för att orka med det basala så att jag kan överleva.
   Stort TACK för att du läser min blogg och för din uppmuntran!!
   Julkramar tillbaka!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s